100 CIMS
Vall del Ter, des del Gra de Fajol

dissabte, 24 de desembre del 2011

Campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina

El diumenge 18 de desembre es va celebrar a Barcelona la final del Campionat de Catalunya de gimnàstica en l'especialitat de nois.

La competició, organitzada pel Gràcia Gimnàstic Club (GGC), va comptar amb els millor gimnastes de Catalunya en les diferents edats.

El Club Natació Granollers va ser-hi present amb 3 gimnastes: en el Nivell 6 (11-12 anys): el Pol Díaz i l'Oriol Salguero, i el nivell 10 (majors de 18 anys), l'Adrià Alonso.

El gimnasta de Pineda de Mar, Pol Díaz, es va fer amb la medalla de bronze, mentre que l'Oriol Salguero de Canovelles, va classificar-se en 5a posició. En la categoria absoluta, l'Adrià Alonso va conseguir el primer lloc, i per tant, el Campionat de Catalunya.

Tot i que en aquesta final havien de ser una 15a els gimnastes del Granollers competint, finalment només van participar els tres gimnastes anteriorment esmentats. Des del CNG no s'ha fet pública cap nota explicant el motiu de la no presència dels gimnastes del Club en la competició més important del país.

A la foto, el moment de l'entrega de trofeus als guanyadors:

Pàgina del Gràcia Gimnàstic Club

En aquest vídeo, podreu veure el reportatge de la competició, editat per la UFEC, a través del seu canal d'Internet UFECTV: