100 CIMS

100 CIMS
Vall del Ter, des del Gra de Fajol

diumenge, 10 de juny del 2012

Se celebra el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina a Manresa

El Nou Pavelló del Congost acull la final del Campionat de Catalunya amb els millors gimnastes del país i una nutrida presència de gimnastes granollerins i vallesans.

Durant tot el dissabte, 225 gimnastes van concursar en les diferents categories i nivells per alçar-se amb el campionat.

Cal destacar la victòria en categoria absoluta del gimnasta del CNG, Adrià Alonso. També van aconseguir el campionat de Catalunya en Quim Civil en NIVELL 3, l'Oriol Salguero en NIVELL 6, l'Àlex Cano en PROMOCIÓ 1 i en Pau Ortega en PROMOCIÓ 2.

Pels que fa a la classificació per equips, l'equip de NIVELL 2, NIVELL 3, i PROMOCIÓ 1 també es van alçar amb el campionat de Catalunya.

A la foto, l'equip de Nivell 2, rep la copa de campió de mans de l'alcalde de Manresa:
Equip: Marc Vaqué (Granollers), Aitor Rama (Canovelles) i Sergi Cruells (La Garriga)

A la foto, en Quim Civil rep la medalla d'or:

A la foto l'Eduard Méndez, medalla de bronze en el NIVELL 5, felicita el campió:

A la foto, em fotografio amb alguns dels gimnastes del Club Natació Granollers (CNG):
D'esquerra a dreta: l'Aitor, en Pol, l'Eduard, jo, en Sergi, l'Oriol i en Marc.