100 CIMS

100 CIMS
Vall del Ter, des del Gra de Fajol

dissabte, 14 de juliol del 2012

Campionat estatal de gimnàstica 2012

Bons resultats dels gimnastes del Club Natació Granollers (CNG) en el campionat estatal disputat a Santander

Els gimnastes vallesans van aconseguir uns bons resultats a l'estatal de gimnàstica artística masculina.
En la categoria absoluta, el gimnasta de Pineda Adrià Alonso va aconseguir una molt bona setena posició en la classificació general. Dóna la casualitat que a aquest gimnasta li han denegat la beca des de la Secretaria General de l'Esport per a continuar entrenant al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. La única manera que tenia de continuar fent gimnàstica d'alt nivell, era desplaçar-se a entrenar a Madrid. Molt probablement, l'Adrià deixarà la gimnàstica aquest mateix estiu.

En el nivell 8, l'Èdgar Sapiña, gimnasta de LLiçà de Vall, es va classificar en 10a posició, destacant la medalla de bronze aconseguida a l'aparell de paral·leles.

En el nivell 7, participaven els gimnastes Pol Díaz i Nil Pineda, de Santa Eulàlia de Ronçana i Pineda de Mar respectivament.
En Pol va aconseguir la 12a posició i en Nil la 14a en la classificació general. En el vídeo, en Nil Pineda en l'exercici de terra:



L'Oriol Salguero de Canovelles va participar en el nivell 6, classificant-se en 8a posició de la general, i aconseguint la medalla d'or en l'aparell de poltre amb arcs.

En el nivell 5, un altre gimnasta de Santa Eulàlia, l'Eduard Méndez va aconseguir la medalla de bronze en la classificació general, aconseguint medalles també en poltre amb arcs (or), anelles (or) i barra (plata); el gimnasta del CNG va completar una molt bona competició, essent el millor gimnasta de l'equip.

En el nivell 3, la participació estava formada per en Quim Civil (Granollers), en Dídac Ros (Granollers) i l'Ernest Civil (Vilanova del Vallès). En Quim va aconseguir la medalla de bronze en la general; 10a posició per l'Ernest i 32a per en Dídac Ros.

En el nivell 2, van participar-hi en Sergi Cruells, de La Garriga, que va quedar en 2a posició de la general, i va aconseguir medalles en terra (plata), anelles (plata) i paral·leles (plata). També va participar-hi l'Aitor Rama de Canovelles que es va classificar en 4a posició, i també va aconseguir medalla a salt (bronze). En Marc Vaqué (Granollers), el tercer dels participants del club, es va classificar en 8a posició.
En Nil Pineda a la barra fixa

Moltes felicitats a tots, i especialment en Nil Pineda, en Pol Díaz i l'Oriol Salguero que aquesta setmana s'ha comfirmat que l'any vinent estudiaran i entrenaran al CAR de Sant Cugat becats per la Federació Catalana de Gimnàstica i la Secretaria General de l'Esport.

I a partir de demà, serà el torn de les noies que competeixen a l'estatal de Valladolid del 12 al 15 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada