100 CIMS

100 CIMS
Vall del Ter, des del Gra de Fajol

dilluns, 24 de juny del 2013

Bona participació dels gimnastes vallesans al Campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina

El Pavelló Castell d'en Planes de Vic va collir el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina, amb la participació de 19 gimnastes del Club Natació Granollers (CNG).

En els nivells escolars, l'equip de Promoció 2 va aconseguir el primer lloc (Max Pedrola, David Cerdán, David Sapiña i Abel Samper). I en l'apartat individual en Max Pedrola es va endur la medalla de bronze.

David Sapiña, a paral·leles

En Promoció 3, tercer lloc per en Pau Ortega gimnasta de Canovelles, i en Promoció 4, bronze també pel gimnasta granollerí Pau Villà.

Pel que fa als nivells estatals, en el Nivell 2 en Marc Vaqué es va classificar en quarta posició, a només 8 dècimes del gimnasta manresà Carles Vilanova.

En el Nivell 3, van participar-hi els gimnastes Dídac Ros, Aitor Rama i Sergi Cruells, aconseguint la medalla d'or per equips, i a més la medalla de plata en individual (Dídac) i la de bronze (Aitor).
A la foto, gimnastes i entrenadors amb les medalles de campions:

D'esquerra a dreta: Ivan Rosa (entrenador), Dídac Ros, Albert Rifé (entrenador), Sergi Cruells, Aitor Rama i Marc Vaqué.

En el Nivell 4, medalla de plata també pel gimnasta de Granollers Quim Civil.

En el Nivell 5, l'Àlex Cano va aconseguir una meritòria 9a posició, i en el Nivell 6, l'Eduard Méndez va aconseguir el subcampionat de Catalunya.

En el Nivell 7, van participar-hi 3 dels gimnastes del Club que entrenen al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, l'Oriol Salguero, en Nil Pineda i en Pol Díaz. Van aconseguir el campionat de Catalunya per equips, i van ocupar les 3 primeres posicions en la classificació individual: Pol (1r), Oriol (2n) i Nil (3r).

I finalment, en el Nivell 8 (juvenil) el gimnasta de Lliçà de Vall, Èdgar Sapinña va conseguir el subcampionat de Catalunya.

A partir d'ara, els gimanstes dels Nivells 1 al 10, un total de d'11 gimnastes, es prepararan pel Campionat Estatal de gimnàstica que es disputarà del 15 al 21 de juliol a València. També hi participaran les noies del CNG.